Deel:

Woonthema's

‘LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WOONTHEMA'S ’

Het idee
Ontwikkelaar Bouwbedrijf Lont komt met een uniek idee waarbij woningen met verschillende plattegronden in drie thema's worden aangeboden. "Samen met een architect, een keukenleverancier en een communicatiebureau hebben we voor dit woningtype verschillende plattegronden ontwikkeld die passen bij verschillende leefstijlen"

Jarenlange ervaring
Door de jaren heen heeft Bouwbedrijf Lont veel ervaring opgedaan in de woningbouw.  Geen huishouden is hetzelfde, maar er zijn toch veel overeenkomsten. Dikwijls komen dezelfde wensen bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning naar voren. Bij gezinnen wordt bijvoorbeeld vaak de wens om een aparte ruimte voor de kinderen genoemd. Mensen die bezig zijn carrière te maken willen graag een eigen plek waar ze geïnspireerd kunnen werken. Ook is er regelmatig vraag naar een extra grote garage waar ruimte is voor het uitvoeren van een hobby. Deze wensen zijn de basis voor de drie samengestelde woonthema's.

In praktijk
Als u door Bouwbedrijf Lont een huis laat bouwen staan uw wensen voorop. ‘Alles kan’ is een veel gehoorde uitspraak in de woningbouw. Dat geldt ook voor de woningen in De Pôlle. Maar door ‘alles kan’, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Juist hiervoor hebben wij woonthema’s bedacht. Deze inspireren en helpen u de ideale woning samen te stellen. In de door ons voorgestelde woningen zitten slimme indelingen die u misschien zelf niet zou bedenken.

Deskundig advies
Wanneer u geïnteresseerd bent in één van de woningen in De Pôlle zullen wij, samen met Makelaardij Hoekstra en Makelaardij Friesland, helpen bij het creëren van úw ideale woning. De indeling, de keukenstijl, de soort en de mate van afwerking, allemaal zaken waarbij wij u vanuit onze deskundigheid kunnen adviseren.

Woonthema's De Pôlle
Bekijk de woonthema's van de tussenwoningen en de hoekwoningen >>