Deel:

Tussenwoning

De woonkamer biedt een royale ruimte voor een zit- en eetgedeelte. Een optionele ruime bijkeuken is voor verschillende doeleinden in te richten, bijvoorbeeld als werkkamer of wasruimte. De verdieping is ingedeeld met drie royale slaapkamers en een badkamer, waarin desgewenst een ligbad kan worden geplaatst. Op de zolderverdieping is veel ruimte voor een extra slaap-/studeerkamer.

Deze woningen worden aangeboden met verschillende woonthema's. Dit is uniek in Friesland. De interieurimpressies en de plattegronden per woonthema bekijkt u hieronder. Meer informatie over het concept met de woonthema's leest u hier >>

Hieronder kunt u de prijslijst, kopersinformatie en technische omschrijving downloaden.

Over de woonthema's

WERKEN | Een fijne werkplek op de begane grond
Dit huis heeft een mooie lichte werkkamer op de begane grond die vanuit de woonkamer en vanuit de hal te betreden is. De ruimte is gescheiden door mooie lichte ensuite deuren waardoor er een mooie verbinding blijft tussen werk- en leefruimte. Natuurlijk kunt u deze kamer ook ideaal als kinderkamer inrichten.

LEVEN | Een heerlijk ‘leefhuis‘ met een verrassende indeling
Dit is een huis waarin lekker geleefd kan worden. Door de hedendaags gestylde ensuite deuren te sluiten ontstaan er twee leefruimtes waardoor er voor meerdere mensen plek is om zich terug te trekken. Zo kunt u ongestoord een gesprek voeren of een boek lezen terwijl de kinderen lekker vrij kunnen spelen.

PASSIE | De keuken als middelpunt van uw woning
Een mooie eilandkeuken vormt het middelpunt van deze woning. Door de keuken in het midden te plaatsen ontstaan er gevoelsmatig twee leefruimtes waardoor er voor meerdere mensen plek is om zich terug te trekken. Vanuit de bijzondere keukenopstelling zal er snel een spontaan gesprek ontstaan met mensen in de woon- of eetkamer.